De trilogie Interplanetair is compleet

20 april 2023

Na Ruimtestad in 2021 en Geestenpoort in 2022 kwam vandaag het derde boek van de trilogie Interplanetair uit: Schakelmagie. Deze trilogie is nu compleet. Van de eerdere twee delen zijn er zowel paperbacks als e-books te bestellen op https://www.artbooksshop.com/ en datzelfde verwacht ik ook voor Schakelmagie.

Meer informatie over het boek, landkaarten en leesfragmenten maar ook de recensies kunt u vinden onder de menu kop Trilogie Interplanetair, bij Deel 3 Schakelmagie en Recensies Schakelmagie.

Boeken bij mij gesigneerd bestellen, kan door een e-mail te sturen. Kijk daarvoor bij Contact.

Ik stuur de boeken dan na betaling per pakketpost (zonder portokosten voor de lezer) op, en doe er nog promotiemateriaal bij zoals boekenlegger en gekleurde kaarten.

Inmiddels zijn er al acht boeken van Johanna Lime uitgekomen, zoals u kunt zien in de header. Maar er komen er nog meer. Houd mijn Blogsite https://johannalime.com in de gaten wanneer u interesse heeft in mijn schrijfproces en op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, of nog beter: duw de volgknop in en ontvang e-mails bij ieder nieuw bericht.

Als u een boek van mij hebt gelezen, hoor ik graag wat u ervan vond. Schrijf een recensie, op Hebban of Goodreads, daar ben ik blij mee. Goede feedback kan ik altijd gebruiken, daarmee kan ik proberen om mijn schrijven te verbeteren. Niemand is te oud om te leren en ik ontwikkel mij graag.

Groeten van Johanna Lime.