De kaarten in het boek Schakelmagie

2023

In de trilogie Interplanetair komen Boselfen en Woestijnelfen voor. In de Ruimtestad Alhenapolys in Gemini loopt Irene Morane stage op het advocatenkantoor van AKCS-Objectief Recht, van Aleix Campbell. Twee belangrijke advocaten die voor hem werken zijn de Boself Malon Olaris en de Woestijnelf Elibu Pherel.

Het koningshuis Attholred van Berinyi heeft goede banden met het koningshuis van de Boselfenplaneet Calliope, met koning Philippe Bollophar. Dit personage komt zelfs al voor in trilogie De vergeten vloek. In het verleden heeft de Berinese Ruimte Macht Calliope geholpen in een strijd tegen de Woestijnelfen van Kwerpardië, die indertijd de planeet van de Boselfen wilden plunderen.

In Schakelmagie komen de planeten Calliope en Kwerpardië naar voren als de plaatsen waar het verhaal zich voornamelijk afspeelt, al is dat in het begin van het verhaal nog niet zo duidelijk en zou het ook Terra102, Duvornoch of Kilama UZ54 geweest kunnen zijn.

De volgende kaarten zijn opgenomen in het boek (alleen zijn ze daar in grijstinten te zien).

Calliope (Boselfen planeet in Gemini bij de ster Mekbuda)

Kwerpardië (Woestijnelfen planeet in Gemini bij de ster Mekbuda)

Toegift: Gemini uit de sterrenkaart