Schakelmagie wordt in het voorjaar van 2023 uitgegeven

25 maart 2023

Hoe staat het ervoor met Schakelmagie?

Schakelmagie was voor de kerstvakantie van 2022 al door de redactie heen en in februari 2023 ging hij door de woordredactie, de cover is in de maak en daar heb ik een eerste voorproefjes van mogen zien. Ik vind hem nu al prachtig.

Op het moment wacht ik nog op de controle van de flaptekst en het doornemen van de zetproef. Daarna, als alles is gecontroleerd en goedgekeurd, gaat het boek naar de drukker.

Het boek zit er dus aan te komen en ik kijk er erg naar uit om het derde deel van trilogie Interplanetair in handen te krijgen. Schakelmagie is de afronding van een trilogie en daarmee dus ook de afronding van het overkoepelende verhaal over de Galactische Vereniging van Planeten dat in alle drie de boeken een plaats inneemt.

Ik verwacht eerlijk gezegd dat het boek er in de maand april van 2023 aan zal komen.

Op 29 maart ben ik als Johanna Lime uitgenodigd als auteur van de week, voor het programma About Books. Een online programma over boeken en over schrijven, van uitgeverij Zilverspoor en Zilverbron. Je kunt vanaf 19:30 meekijken via hun Facebookpagina’s of via YouTube. In deze aflevering, jaargang 3 week 48, zal ik iets vertellen over dit nieuwe boek.

Nog een paar weken geduld,

Wil je het boek voorbestellen? Stuur me dan een e-mail of chat met Johanna Lime op Facebook.

Groeten van Johanna Lime