Standalones en korte verhalen

2 februari 2023

In 2015 kwam mijn debuut Schimmenschuw uit bij Zilverbron. Intussen heb ik al meer geschreven en was het nodig om de website daarop aan te passen. Ik heb dit menukopje dan ook Schimmenschuw en andere standalones genoemd. (Standalones zijn boeken zie zelfstandig zijn te lezen en niet per se als een serie van boeken achter elkaar gelezen hoeven te worden).

Omdat ik in 2022 heb meegedaan aan de manuscriptenwedstrijd van Zilverspoor, schreef ik ook een manuscript voor Het geheim van Shiloh, een cyberpunk en klimaatprobleemverhaal. Dit is ook een standalone die ik aan het herschrijven ben in de hoop dat hij bijvoorbeeld in 2024 uit kan komen, het is nog niet bekend bij welke uitgeverij.

Voor de komende jaren heb ik nieuwe contracten gekregen voor boeken bij Zilverbron en voor 2030 staat een verre voorloper van alle boeken die ik bij die uitgeverij uitgebracht heb of nog uit ga brengen op de planning, genaamd Terra Negata. In dit boek komt het verhaal te staan waarin wordt beschreven hoe mensen van de aarde worden verbannen en in contact komen met de Avatars en de draken uit mijn boeken. Een soort ontstaansgeschiedenis van mijn wereldbouw.

Er komen dus als het goed is meer standalones in de toekomst. Afhankelijk van de uitgever die ze uit wil brengen zal ik ze in dit menu onderbrengen of in het menu onder De twaalfde Saturnusmaan.

Omdat ik pasgeleden een mooie recensie kreeg van mijn korte scheppingsverhaal ‘De wording van Chyndyro’, dat bij Smashwords als e-Book te verkrijgen is, had ik het idee om hier ook informatie te plaatsen over mijn korte verhalen die ik naast mijn boeken heb geschreven en die er vanwege de verbeeldingswereld bijpassen. Omdat ik daarvoor ook nog nieuwe verhalen wil gaan schrijven, zullen het er in de toekomst een stuk of twaalf gaan worden, verwacht ik. Vandaar die zes vraagtekens onderaan het plaatje.

Om de informatie van de zelfstandig te lezen boeken te vinden, moet dit menu open geklapt worden. U vindt hieronder ook de recensies van die boeken en nu dus ook van een kort verhaal.

Links naar waar de boeken en korte verhalen te koop zijn vindt u in het pdf bestand op de Homepage en bij de links onder Mijn Boekensites.

Groeten van Johanna Lime.