DECEMBER WINACTIE 2022

29 OKTOBER 2022 tot 1 DECEMBER 2022

Johanna Lime is de lezers van haar boeken dankbaar en houdt een nieuwe winactie.

Voor de liefhebbers van Nederlandse fantasy en sciencefiction.

Begin 2023 wordt haar zevende boek (Interplanetair boek 3 Schakelmagie) verwacht bij uitgeverij Zilverbron. Johanna Lime heeft, behalve uit te geven bij Zilverbron, eerder meegedaan aan de verzamelbundels van uitgeverij Annibo (is helaas gestopt) en ze heeft in 2020 een autobiografisch boek uitgebracht bij uitgeverij aquaZZ. Er zijn al 10 paperbacks met haar naam uitgebracht, vanaf 2015, en in 2023 komt er dus weer een nieuwe bij.

Deze winactie geldt voor boek 1 van Interplanetair, Ruimtestad.

De trekking zal plaatsvinden op 1 december 2022.

Wanneer de winnaar van de actie dit boek zelf al in bezit heeft, mag hij/zij een ander boek kiezen uit de 10 boeken op onderstaand plaatje.

Hoe u de gelukkige winnaar van Ruimtestad kunt worden

DECEMER WINACTIE 2022

Vanaf 29 oktober tot en met 30 november 2022 kunt u meedoen aan deze actie, door in een reactie op dit bericht op de Facebookpagina van Johanna Lime aan te geven dat u het boek Ruimtestad (of een ander boek naar keuze, wanneer u dit boek al heeft) wilt winnen.

Volg deze link: https://www.facebook.com/johannalime2/

Aan de winactie zijn de volgende voorwaarden verbonden:

1. Like de pagina van Johanna Lime op Facebook.

2. Laat onder de post van de winactie een opmerking achter, waarin u vertelt dat u Ruimtestad (of een andere titel als u Ruimtestad al heeft)  graag wilt winnen.

3. Laat in het commentaar eventueel een antwoord op deze vraag achter: Welke wezens zijn dit volgens u? Of welke wezens zouden het kunnen zijn, wanneer u bij het bovenste plaatje over hen zou brainstormen?

4. De winnaar wordt door loting bepaald op 1 december 2022 en benaderd via een chat op Messenger zodat de adresgegevens kunnen worden doorgegeven. Via de chat kan de winnaar ook aangeven Ruimtestad al te hebben en liever een andere titel van Johanna Lime te willen ontvangen. Vervolgens wordt het boek met de post verstuurd naar het huisadres van de winnaar.

5. Als u wint, verplicht u zich tot het lezen van het boek en schrijft u een recensie wanneer u het boek hebt gelezen. Deze recensie kunt u een chat aan Johanna Lime doorgegeven of via de chat laten weten dat hij op Hebban of Goodreads is geplaatst. Johanna mag de recensie overnemen en op haar boekenwebsite zetten, bij alle andere recensies van haar boeken.

6. Vanwege de portokosten verstuurt Johanna alleen boeken naar Nederland en Vlaanderen.

7. Wie niet heeft gewonnen en nieuwsgierig is naar de boeken van Johanna Lime, kan altijd via de Facebook Messenger chat contact opnemen met Johanna Lime, of haar een e-mail sturen om boeken te bestellen. Het e-mail adres staat op deze website onder contact. Zodra het geld binnen is, wordt het boek (of worden de boeken) per pakketpost opgestuurd. Zonder portokosten, u betaalt de vaste boekenprijs.

U kunt de boeken natuurlijk ook altijd kopen (zonder goodies en niet gesigneerd) door de boekenverkooplinks te volgen die rechts bovenaan op deze website staan vermeld.

Veel succes met de winactie!

Groeten van Johanna Lime