Een prachtige recensie voor Schimmenschuw van Sabrina

Deze is van 9 oktober 2017

 

Deze recensie van Sabrina Wannet vonden we op Goodreads

2 jaar geleden won ik dit boek, toen zag ik de cover en dacht ik al van wauw prachtig gemaakt.

Het verhaal gaat over een 16 jarig meisje dat zoals de naam al zegt schimmenschuw is. Een schimmenschuw persoon is iemand die geesten kan zien en horen maar er bang voor is of ze uit de weg gaat. Op een dag komt het circus en zet ze haar tent op als madam Kamilia die de toekomst voorspelt. Wanneer ze het voor zichzelf probeert raakt ze in de ban en wordt ze vele jaren terug in de tijd en naar een andere planeet gestuurd. Hier op Chyndyro waar ze terechtkomt, krijgt ze bij elk van de 7 dynastieën een opdracht die haar dichter brengt tot het moment dat ze via een tijdpoort terug naar huis kan in de toekomst.

Het verhaal van Kamilia is er een die je brengt op het puntje van je stoel en je meevoert op het ritme van vriendschap/liefde en spanning. Een super verhaal voor drakenliefhebbers en magie.

5 sterren

 

Dank je wel voor de recensie Sabrina, fijn dat je van ons boek genoten hebt!

Johanna Lime